ST-Proiect este o companie orientată pe consultanță și instruire în domeniul proiectării asistate de calculator.


Cursurile de instruire, ținute de instructorul Autodesk ing. Mariana Ciorap, includ atât un modul teoretic, cât și unul practic, care garantează dobândirea abilităților practice în lucrul cu softul utilizat – AutoCAD, Inventor.


Deoarece ST-Proiect este și CENTRU DE INSTRUIRE AUTODESK (ATC), la finalul cursului obtineți, după susținerea unui examen, diploma cu recunoaștere la nivel mondial. Diploma are un număr unic de înregistrare, înscris într-o bază de date de instruire oferită de către Autodesk. Certificarea Autodesk asigura astfel un plus de valoare CV-ului dv. constituind o dovadă concretă a competențelor şi cunoştințelor deținute.


Începând cu luna februarie 2016, ST-Proiect este CATC - CERTIPORT AUTHORIZED TESTING CENTER – lider mondial in organizarea examenelor de certificare de tip “entry-level”, www.certiport.com


În aceste noi condiții, poate furniza certificări recunoscute la nivel internațional în parteneriat cu Autodesk, Microsoft și Adobe, care sunt recunoscute la nivel mondial și sunt furnizate de către Certiport.