CATC - CERTIPORT AUTHORIZED TESTING CENTER

Prin ST-Proiect ai ocazia, chiar ACUM, să îți validezi competențele și să le aliniezi la traiectoriile de frunte privind educația și cariera din lumea digitală de astăzi. Programează-te pentru a sustine un examen! Ai intrebări despre oricare din aceste produse sau ai ales deja certificarea potrivită țelurilor tale ori ai nevoie de asistență în acest sens, contactează-ne! Te asigurăm de întregul nostru suport!

ACU | Autodesk Certified User
O cariera in IT este dependenta de o educatie tehnologica care sa pregateasca candidatii cu abilitati tranzactionabile de 2D si de 3D si sa-i invete sa foloseasca software-ul de design Autodesk® la nivel de arta. Certificarea Autodesk Certified User confirma tocmai acest fapt.

ACP | Autodesk Certified Professional
Pentru profesionistii care poseda cunostinte avansate de Autodesk, certificarea Autodesk Certified Professional este un pas indispensabil in cariera. Certificarea profesionala este cea mai buna modalitate de a demonstra cunostintele necesare pentru a va demarca in fata competitiei si a avansa in cariera.

Unity | Unity Certified User
Unity este cea mai populară platformă de creație de conținut pentru realitatea virtuală și realitatea augmentată, proiecte 3D în timp real și 2D mobil. Unity este folosit de către studenți și profesioniști din toată lumea pentru a crea jocuri și filme, modele 3D și simulări în realitatea virtuală.

Certificarea IC3-GS5
Indiferent daca planifici sa te specializezi in calculatoare sau daca doresti sa iesi in evidenta, IC3 este prima ta optiune. IC3 Digital Literacy Certification asigura atat elevilor, studentilor, cat si celor ce isi cauta un loc de munca, cunostintele de baza necesare reusitei in mediile care solicita folosirea calculatorului si a internetului.

IC3 |Certificarea IC3 – GS4
Certificarea GS4 este compusă din 3 examene individuale și este proiectată să valideze competențele în 3 arii cheie: Bazele Utilizării Calculatorului, Folosirea Internetului și Aplicații Cheie.

IC3 | Certificarea IC3 – Spark
Certificarea internațională IC3 Spark validează competențele de bază ale unui utilizator începător și care abia s-a familiarizat cu utilizarea calculatorului și a celor mai importante aplicații Office. Certificarea IC3 Spark a fost creată pentru elevii din ciclul gimnazial care abia au luat contact cu calculatorul și care sunt în etapa inițială de formare a competențelor digitale.

Adobe Certified Associate
Prin obtinerea certificarii oficiale Adobe Certified Associate (ACA) transmiti angajatorilor un mesaj important referitor la nivelul tau de expertiza in utilizarea produselor Adobe. Certificarile Adobe sunt recunoscute in industria IT.

MTA | Microsoft Technology Associate
Programul Microsoft Technology Associate (MTA), dezvoltat de expertii Microsoft Learning si de instructori profesionisti, sprijina institutiile educationale in atingerea unui nivel de competenta fundamental, necesar elevilor si studentilor pentru a reusi in cariera IT.

MOS | Microsoft Office Specialist
Suita Microsoft Office reprezinta o oportunitate captivanta pentru institutiile de invatamant si de formare profesionala in vederea imbunatatirii competentelor privind utilizarea calculatorului. Aceasta editie a programului este insotita de certificarea Microsoft Office Specialist 2010.

EC - Council | EC – Council Ethical Hacking Associate
Certificarea Ethical Hacking Associate demonstrează cunoștințele de securitate informatică și securitate de rețea, inclusiv cunoașterea instrumentelor și metodelor unui hacker, și folosirea lor în mod legal și legitim.

EC - Council | EC – Council Cyber Forensics Associate
Scopul certificării Cyber Forensics Associate este de a demonstra capacitatea unui candidat de a identifica urmele unui atacator și de a strânge dovezile necesare pentru a-l urmări în justiție.

ESB | Entrepreneurship and Small Business
ESB este unul din cele mai recente programe de certificare de la Certiport. Examenul ESB este destinat pentru folosirea în principal în mediul academic, inclusiv în ciclul secundar, școlile de meserii, colegiile tehnice.

Link-uri utile:

1. Mai multe detalii despre certificările Certiport

2. Ordinul 3682 din 22 aprilie 2016 de echivalare a examenului de competențe digitale la bac

10 motive pentru a fi certificat AutoDesk